31.05.2015 Kreativt

Unike blomsterkranser til salgs

Etter en del komplimenter og forespørsler på blomsterkransene jeg har laget, så har jeg tilslutt kommet så langt at jeg har åpnet for at andre også skal kunne få muligheten til å gå med blomsterkransene. Personlig synes jeg det er veldig fint å kunne gå med en helt unik krans, som skiller seg ut i mengden av de andre blomsterkransene fra kjedebutikkene som resten av befolkningen har. 

Det er svært så hyggelig å få mange komplimenter på kransene og spørsmål om hvor jeg har kjøpt de hen. Da er det alltid like gøy å heller kunne svare at jeg har laget den selv, enn at den er fra samme butikk som "hun der borte" også har. Det samme vil jeg tro det kan være for dere andre som ville gått med en av mine kranser, at det er litt mer spesielt å kunne si at den er hjemmelaget, enn masseprodusert!


Av materiale har jeg brukt blomster av diverse stoffer, blader i både plast og stoffer og "grunnkrans" av enten ståltråd med blomstertape, hemp-tråd eller silkebånd. Ståltråd og lim er brukt for å feste ting sammen.

Alle kransene koster 200,- per stykk, og så kommer frakten i tillegg.

1.


2. Solgt

3.

4.Solgt

5.

6.

7. Solgt

8.

9.Solgt

10.

11.

12.

Slik gjør vi det: 1. Du sender meg en mail på sirioeriksen@gmail.com med hvilke(n) blomsterkrans(er) du har lyst på og adressen de(n) skal sendes til.
                            2. Jeg svarer deg med hvor mye frakten kommer på og kontonummeret mitt.
                            3. Du overfører summen vi har blitt enige om på kontoen min.
                            4. Jeg sender blomsterkransen(e) med posten så fort pengene tikker inn på kontoen.
                            5. Du får kransen(e) i posten, blir glad og ser smashing ut med blomstene i håret.  

Én kommentar

marthe Dybdahl

01.06.2015 kl.11:52

Super fin blogg! mye bra innlegg og mye som inspirerer! stå på videre og ha en fin dag videre! Hva inspirerer deg? Hadde vært koselig om du tok en tur innom min blogg! :) <3

Skriv en ny kommentar

hits