08.10.2014 Hverdagsliv

De seks første ukene

Wow.
Må innrømme at nei, bloggen er ikke helt aktiv på oppdateringsfronten, men jeg lever i beste velgående for det! Jeg har det virkelig helt supert nå i den sjette(?) uken på folkehøyskole. Mange nye herlige mennesker, spennende og lærerike timer og mange morsomme og minneverdige øyeblikk. Jeg har en supersøt romvenninne, drikker te og smiler mye.

De obligatoriske skoletimene går til alt fra gatekunst (aka tææægging) og photoshop til bakkeløp og livsfilosofi. Vi gjør så mye ulikt i timene at jeg kunne skrevet en egen blogg bare for selve timeplanen. Selv om jeg går grafisk design, og det er en egen fotolinje på skolen, så får jeg sniket meg til litt fotoundervisning også. Synes de timene er spesielt spennende og det er bare så gøy å høre andre snakke om blenderåpninger og ISO. Måltidene vi får servert er svært velsmakende og varierte, så ingenting å klage på der heller. Skolen ligger litt øde til (som mange folkehøyskoler flest), men med overkommelig avstand til vel... mer sentrale strøk. 

Dette var vel et av mine mer usammenhengende innlegg, men jeg har planer om å kanskje bli bittelitt flinkere (ikke at det skal så mye til) til å oppdatere bloggen. Hurra! Enn så lenge har jeg samlet noen fotografier fra de første ukene- lag deres egne historier rundt dem.


Dere er fine deres som fortsatt leser det jeg skriver her. Jeg liker dere.

2 kommentarer

Hedda i Japan

08.10.2014 kl.17:41

Jeg liker deg ogsaa :3 utrolig fine bilder!!

Ida Lyrics

08.10.2014 kl.20:14

Jeg er fiin :D

Skriv en ny kommentar

hits