14.05.2014 Foto og Photoshop

LONDON

Bedre sent enn aldri og i disse mai-uker er det vel heller ikke så overraskende at bloggingen for kommer litt i annen rekke. MEN det betyr jo ikke at tiden har stått stille og kamera har ligget under et laken. Mye har skjedd, mye skjer, mange bilder har blitt tatt og mange bilder skal bli tatt. I morgen får vi vite skriftlig eksamen og det er få dager igjen av russetiden og tiden igjen på videregående. 

Landstreffet til Stavanger var gøy,og rulleturer ute med vanen er også veldig gøy. Tomorrowland(TRYKK) har de fire andre søte jentene og jeg døpt russebilen vår til. Jeg er skikkelig glad i den, det er som et lite kjæledyr- eller noe sånt.

Men jo! London! Uken før påske dro vi i klassen på studietur til den nydelige byen og så en ny side av London som jeg ikke har lagt like mye merke til før. Jeg har vært i London til sammen tre ganger, men de to første har vært mer som turist og shopping. Den siste gangen her, bodde vi i et mer "nøytralt" strøk, tok lærte oss undergrunnen og dro til deler av byen jeg aldri hadde vært i før. Det var en tur med en fin kombinasjon av sosialt, kultur, fotografi, shopping og turisme- som kanskje går innunder kultur.

Vi har sett hele tre forestillinger.
En typisk britisk komedie, 39 steps, en nydelig teaterforestilling, War Horse, og en fantastisk musikal, Les Miserabeles.Det har vært så herlig å hatt med kamera mitt til London. Hadde med Canon 500D'en til London andre gangen, men det nydelige 6D gir jo noen helt andre muligheter. Nå skal jeg ikke legge ut aaalle bildene- for det hadde måttet bli en egen blogg-, men noen flere vil nok dukke opp etterhvert.

Har du vært i London før?

4 kommentarer

Eva

15.05.2014 kl.21:38

Ahh, eeeelsker London!

Nydelige bilder som alltid :)

Liv

28.05.2014 kl.20:36

ser ut som dere hadde det moro! har aldri vært i london før, men skal til sommeren :))

Mona

13.10.2014 kl.18:02

Dette er så herlig å se på igjen <3 <3 <3 <3

Siri sin blogg

13.10.2014 kl.21:29

Mona: Aw, hihi, jaaa!! Saknar deeet <3

Skriv en ny kommentar

hits