05.04.2014 Antrekk

Antrekk- vår og blomster

Av de få innleggene jeg har lagt ut i det siste har omtrent alle omhandlet noe med vår. Men nå er jo vår ganske aktuelt om man ser ut vinduet også riktig nok, så det er kanskje ikke så rart. I morgen drar jeg til London, forresten! Det er ganske stilig! Det er en studietur med teaterklassen og jeg gleder meg masse! Har vært i London før, men har ikke et gram mot å dra dit flere ganger. Teaterforestillinger, musikal, teaterbygg, markeder og shopping- hvem kan vel klage på det?


Det skjerfet her er forresten en av mine beste investeringer. Det kostet riktig nok bare 129,- men jeg kan ikke gå en dag uten å ha det på meg. Det er så varmt og deilig! Fungerer like bra som et lite pledd som hodeplagg- men jeg bruker det ikke så ofte som hodeplagg riktig nok.
I kveld skal jeg tilbringe tiden sammen med de søte jentene jeg har russevan sammen med. Det vil jeg fortelle dere mer om senere.

Hvilken musikal som går i London anbefaler du?
Har du vært i London før?

2 kommentarer

Eva

06.04.2014 kl.12:18

Du er helt nydelig, og jeg håper du koser deg masse i London! Selv skal jeg dra dit med min egen dramaklasse til høsten, og gleder meg som en liten unge, IIIK!

Ida

06.04.2014 kl.13:16

Sååå fint antrekk! God tur til London:)

Skriv en ny kommentar

hits