21.12.2013 Hverdagsliv

Monsterengel

Søte lesere. Det er.. ja.. omtrent 47 dager siden sist, men håper dere har det kjempefint alle sammen. Ser at det fortsatt er noen fininger innom daglig. Hva har dere gjort så langt i jula? Jeg har vært opptatt de siste ukene med teaterforestillinger. Det var vært slitsomt, lærerikt, koselig, spennende, gøy og utmattende, men ja, veldig veldig gøy! Har fått masse positiv respons etter at vi satt opp "Den skallede sangerinnen". Litt bilder kan jeg nok få delt litt senere.

Men nå har jeg endelig juleferie jeg også, og det er få dager til selve julaften. Til tross for mangelen på snø, har jeg funnet fram litt julestemning- vi har til og med fått inn og pyntet juletreet tidlig i år.  All julepynt er verdig julepynt, tihi. Disse flotte englene er min søster og mitt flotte verk. Jeg må ta på meg skylden for den til venstre... Til mitt forsvar er det et par år siden vi lagde de. Noen år iallefall..Nå skal vi bake pepperkaker før jeg skal "pølsefeste" på jobb i kveld. Julebakst er koselig.

Har du bakt mye til jul?
Er du á jour med årets julegaver?

2 kommentarer

Eva

21.12.2013 kl.23:46

Har spist opp alle julekakene, og pyntet treet i kveld, så joda - jeg er klar! :)

Fine bildet!

Ida Lyrics

04.01.2014 kl.01:41

Kuuult!

Skriv en ny kommentar

Siri sin blogg

Siri sin blogg

Jeg er ei atten år gammel jente som er et passe stort surrehue, men trives godt med det likevel. Du finner meg på teaterlinjen. Kommenterer du, kommenterer jeg. Smiler du, smiler jeg. Psst, du kan få tak i meg på siri-eriksen@hotmail.com, forresten. Da vet du det.

Siri sin lille verden

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits