03.10.2013 Kreativt

Varm, men ikke brent

Nå som høsten er her, har jeg plutselig fått en mini-strikkemani.
Strikkemani er nok ikke riktig ord å bruke. Men jeg har hatt veldig lyst til å strikke da. 
Og jeg har syntes det har vært gøy. 
Derfor har jeg strikket noen krusvarmere. De gjør slik at innholdet i koppen holder seg lengre varmt, og samtidig at man ikke brenner av seg fingrene når man holder rundt koppen. Som en bonus- får den et litt artig utseende også, i steden for å bare være en hvit anminnelig kopp.
Sånn ble den festen bak her. Da er det mulig å få den av når man skal vaske strikkatingen eller koppen. 
Også var knappen litt søt.Slurp, slurp

Chillikakao, appelsinkakao, rooiboste, chaite, vaniljete, honningte, eple og kanelte.
Er du glad i varme drikker?

9 kommentarer

Fairytale Princess

03.10.2013 kl.17:38

Oi! De var utrolig koselige og fine. Så flink du er Siri. Veldig kreativt :)

03.10.2013 kl.17:53

Hei. Lurte bare på om du ville være så snill å stemme på koffert nr. 2? Da blir jeg verdens gladeste jente! :) Ha en fin dag!

http://notabeneblogg.wordpress.com/2013/09/27/stem-pa-ditt-favorittdesign/

Utrolig flotte bilder forresten :))

Marita

03.10.2013 kl.18:02

Åh, koppen ble kjempefin med det utenpå! Nesten så jeg fikk lyst til å strikke eller hekle selv :D

Lene

03.10.2013 kl.23:16

Hallo!! Jeg må bare si at denne bloggen er til mega stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de fineste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Fredrikke

04.10.2013 kl.12:06

Halla!!!!! Jeg må bare fortellle deg at dennne siden er til drit stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen? ;-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer enormt ofte fremover!!!!

Siri sin blogg

04.10.2013 kl.17:15

Pearl of Wisdom; aw, hihi, tuuusen takk, søte fine havfrue! <3

Siri sin blogg

04.10.2013 kl.17:18

Marita; hihi, tuuusen takk :D Jaaa, den er strikket- veldig enkel å lage! La opp 20 masker, strikket første omgang rett, andre vrang, tredje rett, fjerde vrang, og så annenhver maske rett og vrang etter det- helt til jeg syntes den ble lang nok og strikket så annenhver omgang rett og vrang i fire omganger til og felte av- tilslutt så heklet jeg en liten snor jeg sydde på for å ha noe å feste i knappen- mest for pynt. Og tadaaaa :D

Marita

04.10.2013 kl.17:51

Ah, så smart! Du er så flink :D

Mikkel

20.02.2014 kl.01:05

Sykt kult! :D

Skriv en ny kommentar

hits