25.06.2013 Tanzania- vennskap nord-sør

African animals

Til de nydelige og ekstremt trofaste følgerne mine, så er det kanskje noen av dere som husker at jeg var i Tanzania i februar? Jeg har iallefall ikke glemt det, og det kommer til å dukke opp flere innlegg fra turen- litt sånn etterhvert. Dere finner også innleggene jeg har skrevet før under HER. Tilbake til overskriften- da vi befant oss på østsiden av kontinentet, Afrika, dro vi også innom nasjonalparken- Mikumi.

Det nydelige med plassen innenfor i nasjonalparken er at det er ingen gjerder og dyrene går like fritt der som ellers i naturen. Forskjellen er at det er laget veier slik at det blir enklere for bilder å ta seg fram for å se på dyrene og landskapet. Det er sikkert mange som lurer på om hvordan man da kan være sikker på at man vil se dyr der når det ikke er noen innheining, men det er rett og slett en "strøm" eller et område hvor dyrene rett og slett liker å oppholde seg- ihvertfall slik jeg har forstått det. Men gjerne google dette nøyere, for jeg er ikke heeelt sikker. MEN! Ingen mater dyrene eller "oppdrar" dem til hvordan de skal te seg. Med andre ord, er dette noe helt annet enn en dyrepark for eksempel.

Noe av det kuleste med å kjøre rundt sammen med dyrene var akkurat det at det var rett ute i den ville naturen. Altså hvis løven ville spise en impala, så gjorde den det. Og om sjiraffene ville legge seg midt i veien, så ville ingen stoppe dem. Åh, det var nydelig.

Vi var ute på safarien i tilsammen fire timer, men jeg kjørt rundt å beundret dem i flere dager..!

Hvilket dyr er din favoritt av disse?

3 kommentarer

margrethelove

25.06.2013 kl.18:32

Fine bilder!

JUNE CHARLOTTE

26.06.2013 kl.12:32

Wow, helt sykt fine bilder!!

xx

Silje Brauti

26.06.2013 kl.15:08

Drømmer meg bort.. Wooow, så fine bilder!! Du er så flink! :-)

Skriv en ny kommentar

hits