15.10.2012 Tips og litt skjønnhet

LONDON- ting du ikke må gå glipp av

Jeg har blitt supert om ikke jeg kan legge ut til London-guide, om steder og ting man ikke kan gå glipp av. Og det kan jeg jo godt gjøre, og det endte da med dette innelgget. Det kan hende at det blir flere innlegg, for dette går mer på "opplevelser". Men utvalgte musikaler, f.eks og shopping trenger sine egne innlegg.

Aller først, noe man omtrent ikke kan unngå- Starbucks. Uansett om du liker kaffe, frappe eller ikke. Kafeene er utrolig koselige, og de har mange gode smoothies og annen småmat. Første gangen (har bare vært der to ganger assa) jeg var i London, så spiste vi her mange av kveldene. De har nemlig noen veldig godt slags innbakte rundstykker, eller hvordan jeg skal beskrive de, som de varmet og ble supergodt! Kjenner ennå smaken når jeg tenker på det..

Det er ellers masse turistattraksjoner man kan se og være med på. Å se Big Ben (noe som er vanskelig å unngå), Tower Bridge, London eye, Westminster Abbey og Buckingham palace, er også steder du må se. Jeg har selv ikke vært inni Buckingham palace, eller London eye, men har hørt at det er noe som absolutt anbefales! Westminster Abbey er et virkelig nydelig bygg, hvor iallefall jeg synes var veldig spennende å besøke. Kate og William giftet seg jo også her.

Ellers er Madame Tussauds (nei, jeg har faktisk ikke vært der heller) noe jeg tror blir vellykket. Og så klart- du MÅ. SE. EN. MUSIKAL. Reglen er nesten skrevet assa. Nesten uansett hva du ser, så blir det herlig! Kan "fordype" meg i dette i et senere innlegg, men assa, ja, du må bare! The Lion King (ja, den har jeg sett), er favoritten min.

Det eneste "negative" med alle disse stedene, er at det er ofte gaaanske lang kø. Men med gode venner og familie, så går det så fort så.

Hamleys- lekebutikken er også et sted jeg vil råde deg til å besøke. Du er kanskje litt skeptisk når jeg snakker om lekebutikk, men det er en egen verden der inne. Den er på sjuuuu (?) etasjer, og han bokstavligtalt forskjellige verdener. En egen for masse kosedyr, jenteting, gutteting, HarryPotter osv. Helt sykt!

Du må gå gjennom en park! Hyde park eller Regent Park for eksempel. De også er som små paradis-verdner.Dra på marked!

Camden Market er vel det største, og det er veldig, veldig bra. Her finner du mest på lørdager og på sommertider, men er ganske sikker på at det skal være i bruk hele året, og hver dag også. Utvalget varierer. Portobello road market i Notting Hill, er også et veldig søtt og koselig marked.Kom deg opp i høyden! Om det er ved hjelp av London eye, eller et høyt hotell, så er London ovenifra på dagen og spesielt om natten helt nydelig! På bildet under, befinner jeg med i øverste etajse av Hilton Hotell.Notting Hill er som sagt et sted du burde besøke. Det er en så koselig bydel, hvor du også finner x-antall vintagebutikker. Mange muligheter for gode kjøp. Det å
sitte på en kafé langs bygatene er også veldig koselig.
Sånn aller først og med det første, så der det dette jeg kommer på med slike "attraksjoner" som man burde få med seg i London. Mye kommer ellers på interesser og hobbyer, men ja, dette er et must! Om du ikke er inni alle bygningene (det koster jo litt etterhvert også), så prøv å vær på utsiden iallefall. Får man dreisen på undergrunnsbanen er det helt supert! Disse stilige to etasjes bussene og taxiene må man også ha vært i- bare på gøy.

Det kommer flere tips om musikaler og shopping senere. Overnatting og om dere ønsker!

Var dette til hjelp for deg?

Er det noe mer du vil tilføye?
Vi blogges, Londoners!

6 kommentarer

<3helene

15.10.2012 kl.17:13

så ut som en fin tur! :D

Trine Sjursen

15.10.2012 kl.17:49

Syns det hørtes veldig gøy ut jeg :D Har så lyst å dra dit igjen!

Silje Margrethe

16.10.2012 kl.09:49

Faktisk vært alle stedene du anbefaler foruten notting hill, kanskje jeg må ta det neste gang :) London er en fantastisk plass, med mange ting og se, oxford street er det jo også mye og se. Kensington palace burde også sees, der Diana bodde. Hampton court palace, Baker Street 221 B er også verdt en titt for og se sherlock holmes hjem :)

Kristine

16.10.2012 kl.12:55

Hvis du har noen tips om sånne små intime butikker med ting som ingen andre har, hadde det vært kjempe fint :)

Siri sin blogg

16.10.2012 kl.20:49

Kristine; ja, det var ikke så dumt! Jeg husker dessverre ikke navnene på de jeg fant da vi var der, men skal undersøke litt!

Kristine

04.11.2012 kl.22:47

Det er kjempe fint :) Skal dit i februar og har aldri vært inne i selve byen, og så er jeg veldig lad i sånne butikker :)

Skriv en ny kommentar

hits