24.08.2012 Tips og litt skjønnhet

Kon Tiki

Det har jo vært premiere på den nye norske kinofilmen Kon Tiki i dag, som sikekrt mange av dere har fått med dere. Vi har til og med fått lov til å se den med skolen allerede. Da mener jeg alle 1000elevene (okei, ikek alle på en gang). Må innrømme at det er litt stilig at vi fra Tønsberg får se filmen før elevene på selve Thor Heyerdahl vgs får det. Meeen jeg liker den! Filmen var veldig bra assa.

Før filmen, begynte å se litt av dokumentaren de lagde underveis- sånn i virkeligheten. Det var også ganske stilig. Jeg tror at mye av det som skjedde i filmen kan stemme bra med det som faktisk skjedde, selv om jeg har hørt rykter om at det er noen forandringer her og der. Filmen var i grunn veldig spennende også, for selv om man visste at Thor Heyerdahl kom fram, så visste iallefall ikke jeg om alle de andre ombord gjorde det. Også må jeg jo innrømme at Pål Sverre V. Hagen som spiller hovedrollen, er jo ganske kjekk da.


Jeg anbefaler iallefall veldig å se filmen, assa. Filmen er også veldig virkelighetsnær på den måten at det som skjer ser troverdig ut, og ikke at det bare er en smørje med overnaturlige filmtriks.

Hva synes sett Kon Tiki?
Vi blogges, Tikis! 

5 kommentarer

Sdmd

24.08.2012 kl.22:39

Jeg har ikke sett den, men tror jeg skal :)

Hedda i Japan

24.08.2012 kl.23:21

Har ikke sett den enda, men har veldig lyst! :)
Har sett traileren, og har veldig lyst å se den :)

Christina

25.08.2012 kl.14:05

Så den i går, og den var ganske bra. Men en favorittfilm blir det nok ikke. :)

Suzanne

25.08.2012 kl.18:54

Har ikke sett den, jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits