13.05.2009 Hverdagsliv

Tirsdagen

Jaja,, jeg har ikke noe bedre å blogge om for tiden,, så da tenkte jeg at jeg kunne blogge litt fra i går. Da sjedde det mye rart. Eller ikke.. Men jeg kan blogge om i går for det.^^  I går så begynte vi dagen med kunst & håndverk. Vi er ferdige med det som vi skal gjøre for 8. klasse,, så vi har begynt på det vi skal gjøre i 9. klasse. Det er å tegne skolen som jeg har nevnt nedenfor. Men nå er jeg ferdig med å tegne den over på A3 ark. Og sånn ble den.dsc00353

OPS,, ser nå at jeg har glemt å farge vinduene. Yess da,, det går nok fint.^^ Den likner ikke noe sånn ekstremt heller men.
Etter på dagen så hadde vi fotball 11'er kamp i mot Teie. Kampen begynte ganske dårlig med 1-0 til Teie etter maks. 15 sekunder. Men det tok ikke mange minuttene før vi var oppe i 1-1. Så ledet vi 2-1 til pause -tror jeg det var- og kampen endte 6-2 til oss.^^ Det var veldig gøy! Noe som også var veldig koslig,, var at treneren til Teie kom bort til oss etter kampen og så at vi hadde spilt kjempe bra og at det var den beste kampen til Teie på en stund,, men han var veldig stolt over oss.^^ Sånne folk er koslige.^^ dsc00358


Meg og mitt flotte mobil kamera på 1.3 megapixler.  Hof/Hvittingfoss er svarte med røde striper,, Teie er blå med gult.  Fra Hof og Hvittingfoss,, ser du Pia som nr. 7 Hanne -tror jeg det er- nr. 14 Sandra på andre siden og Anette pluss Trine -Kapteinen vår- som er nr. 3^^  Kampen ble spilt på Vivestad 12 mai.


dsc00347
Måtte bare legge til et blide til jeg av et veldig pent tre i området. Bildet er tatt mandag 11. mai,, på vei hjem i fra fotball trening i Vivestad.

Spørsmål: Hva gjorde du om tirsdagen?

              XOXOXO
    -Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits